O Nama

Tko smo

 

Tvrtka IBIX d.o.o.  Rijeka osnovana je 1991 godine, od tada uspiješno posluje kao zastupnik firme Xerox na području Istarske, Primorsko Goranske i Ličko Senjske županije.

Baziramo se isključivo na prodaju i ordžavanje Xerox uređaja, znači ordžavamo dobar lager potrošnog materijala i zamjenskih dijelova. Većinu usluga održavanja vršimo putem FSMA ugovora i najma.

Trenuto imamo 4 zaposlena djelatnika od kojih su 2 servisera. Dugogodišnje iskustvo i dobar proizvod su nam temelje dobrog poslovanja i kvalitete usluge.

Kako Vam možemo pomoći

Poštovani,

ovim putem želimo Vam prezentirati  ponudu našeg asortimana za XEROX fotokopirne i printer uređaje.

U našoj ponudi su zastupljeni  XEROX  uređaji  A4 i A3 crno/bijeli i u boji laserski pisači, te  A4 i A3 multifunkcijski uređaji u boji i crno/bijeli također A4 i A3 (print-copy-fax-scanner).

Nudimo mogućnost kupnje i najma uređaja.

Uz kupnju i najam uređaja nudimo i cjelokupno održavanje putem našeg FSMA ugovora o održavanju .

Prilikom kupovine Xerox opreme moguće je potpisati  FSMA ugovor o servisnom održavanju. Prema ugovoru plaća se određena cijena za svaki prolaz papira, bez obzira na format i pokrivenost bojom. Cijena ispisa ovisi o modelu uređaja i otisnutom mjesečnom volumenu.

FSMA ugovor osigurava i garantira servisno održavanje opreme, sav potrošni materijal (osim papira) i rezervne dijelove, a sve po cijeni prolaza papira.

Na taj način uvijek je moguće unaprijed odrediti cijenu ispisa i kalkulirati troškove, te imati sigurnost od nepredviđenih troškova. U praksi se to svodi kao da imate produženu garanciju bar 5 godina. FSMA ugovor se potpisuje na rok od tri godine, uz produženje do barem 5 godina. Pokrivamo područje cijele Hrvatske. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Uz prodaju XEROX uređaja,  vršimo prodaju medija za printanje i kopiranje (papir A3 i A4 formata).